Ga voor led lampen

Veel mensen kopen tegenwoordig nog steeds gloeilampen in plaats van led lampen. Dit komt doordat de gloeilamp vertrouwd en bekend is. Daarnaast zijn sommige mensen in de veronderstelling dat led lampen erg duur zijn. Tegenwoordig zijn er echter veel webshops die led lampen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien gaan led lampen veel langer mee dan gloeilampen en zijn ze energiezuiniger. Op de lange termijn zal je dus veel geld besparen met led lampen, aan de ene kant omdat je deze minder vaak hoeft aan te schaffen en aan de andere kant omdat je gaat besparen op je energierekening.

Verschillende lichtkleuren van led lampen

Een andere veronderstelling van led lampen is dat deze een ongezellig wit licht hebben. Hoewel er led lampen zijn met een koel wit licht, zijn er led lampen in alle kleurtemperaturen verkrijgbaar. De kleur die een led lamp uitstraalt, wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe koeler en witter het licht van de led lamp is. Ben je op zoek naar een led lamp die warm wit licht geeft, dan kun je bijvoorbeeld een led lamp van 2700 K kopen. Dit komt overeen met het licht dat een gloeilamp geeft. Welke lichtkleur je nodig hebt, hangt af van waarvoor de led lamp gebruikt wordt. In een kantoor zijn led lampen met een hoge Kelvin waarde bijvoorbeeld het meest geschikt, aangezien koel wit licht zorgt voor een betere concentratie.

Led lampen van Lightexpert

Wanneer je op zoek bent naar led verlichting in huis, dan kun je naar Lightexpert.nl gaan. Dit is een webshop met een groot aanbod aan led lampen. Je vindt hier zowel normale led lampen als led spots en tl buizen. Daarnaast zijn alle led lampen in deze webshop scherp geprijsd en maken ze gebruik van stapelkorting. Hoe meer led lampen je in een keer bestelt, des te hoger je korting is. Ook voor informatie over led lampen kun je terecht op deze website, zodat je meteen de juiste keuze kunt maken.