Hulp bij je bouwproject?

Specialisatie is belangrijk

Metaal- en kunststofbewerking is iets waar veel aandacht aan dient te worden besteed, en dat gedaan moet worden met veel precisie en vakmanschap. Maak je hierbinnen immers grote fouten, dan kan daarmee een enorm project naar de maan geholpen worden. Heb je een specialist nodig binnen de metaalbewerking, dan is het ook erg belangrijk dat je zeker weet dat deze vakkundig en ervaren is. Ben je woonachtig in of rond Eindhoven, dan zal dit geen probleem vormen. Gebr. Nijssen biedt namelijk de beste producten en diensten. Metaalbewerking in Eindhoven kan dan ook het best gedaan worden door Gebr. Nijssen. Kies voor plaat, buis, draad, lassen of diversen en laat hen het zware werk doen.

Ervaren op elk gebied

Wat heb jij nodig? Wil je iemand voor lasersnijden, zetten, knippen, CNC ponsen, CNC buigen, zagen, lassen, slijpen, afwerken, boren, tappen, CNC draaien, CNC frezen, poedercoaten of assemblage? Op al deze terreinen heeft Gebr. Nijssen specialisten voor je klaarstaan die meer dan blij zijn om je met het klusje te helpen. Met de in totaal veertig werknemers en vierduizend vierkante meter aan werkplaats is er eigenlijk nooit een klus te groot of te gecompliceerd om te volbrengen. Daar komt bij dat de medewerkers van Gebr. Nijssen optimaal getraind zijn, en meer dan genoeg ervaring hebben opgedaan binnen hun vakgebied. Het familiebedrijf is immers ook al 65 jaar oud.

Hulp met kwaliteit

Bij welk project heb jij hulp nodig? Ben je bezig met interieurbouw, retail, reclame of gebouwonderhoud? Heb je behoefte aan iemand die monteert, afwerkt, ontwerpt of advies geeft? Alles is mogelijk. Centraal staat dat jouw project zo goed mogelijk wordt afgewerkt. Twijfel je aan de gespecialiseerdheid van de medewerkers van Gebr. Gijssen? Online vind je een portfolio met voorbeelden van projecten die ze hebben afgesloten op allerlei vakgebieden. Bovendien kan het portfolio inspiratie bieden voor je eigen project.