Tafelzeil doorzichtig

Een beschermhoes voor je tafel is geen overbodige luxe. Heb je een prachtige tafel gekocht en wil je voorkomen dat deze beschadigd wordt door krassen of door vuil? En wil je de originele en natuurlijke look van jouw tafel in de woonkamer, tuin of keuken behouden? Gebruik dan tafelzeil doorzichtig van Tafelbekleding.  Op deze pagina kun je in het assortiment hierboven zelf je unieke tafelzeil doorzichtig uitzoeken. De afmetingen van jouw tafel zijn eenvoudig door te geven zodat jouw doorzichtige tafelkleed precies op maat gemaakt wordt. Aarzel niet langer en zorg dat je tafel optimaal beschermd is.  Het is ook mogelijk om het tafelzeil op rol te bestellen.

Opbergruimte besparen? Bestel dan naadloos tafelzeil op rol

De doorzichtige beschermhoes voor je tafel kan bij Tafelbekleding.nl ook op rol worden besteld. Wij leveren het tafelzeil in een koker in één geheel, zodat er geen naden te vinden zijn in het zeil.  De transparante beschermhoes is eenvoudig op te bergen in de koker en de koker neemt niet veel ruimte in beslag

Voordelen extra dik tafelzeil doorzichtig 2mm

In ons assortiment vind je ook extra dik doorzichtig tafelzeil van 2mm. Een van de voordelen van deze variant is de extra grip van de beschermhoes waardoor het zeil goed blijft liggen op het tafelblad. Ideaal om je houten tafel te beschermen. Daarnaast lekt er geen water door de hoes heen en is het zeil eenvoudig schoon te maken met een afwasborstel of spons. Ook is het transparante tafelzeil UV-bestendig en dus handig om in de zomer te gebruiken voor de tuintafel.

Tafelzeil doorzichtig voor verschillende doeleinden

Niet alleen is de transparante beschermhoes geschikt voor je tafel, ook kun je het tafelzeil gebruiken voor andere doeleinden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld ongestoord schilderen en knutselen en is de vloer tegelijkertijd optimaal beschermd.